EEN WEBSITE MET ONDERHOUD

EEN WEBSITE TOT 5 PAGINA’S VANAF SLECHTS 499,99 EURO EXCL. BTW. IN COMBINATIE MET ONDERHOUD.

Wij maken voor u een website met een unieke professionele uitstraling. Een overtuigende eerste indruk is immers belangrijk.  Hierdoor zullen uw potentiële klanten sneller contact met u opnemen.  Bovendien zal u aanzien worden als “De specialist in uw vak of beroep”. Vanzelfsprekend zal uw website ook zichtbaar zijn op smartphones en tablets.

WAAR WIJ DAN HET VERSCHIL MAKEN: WAAR WIJ DAN HET VERSCHIL MAKEN:

Zorg er voor dat u meegroeit in deze snelle technologiestroom. Als u dit niet doet, is uw website binnen 1 jaar weer verouderd. 

Wij hebben hier de oplossing voor. Namelijk “Een website met onderhoud”

Wij voeren op regelmatige basis een gezondheidscontrole uit en passen uw website aan waar gewenst. (bv nieuw menu, nieuwe projecten, nieuwe foto’s, nieuwe evenementen,…). Bovendien moet u niet zelf het eerste initiatief te nemen. Wij contacteren u op regelmatige afgesproken basis of u nog extra info of teksten wenst toe te voegen.

Kortom kijk snel naar onze professionele oplossing voor ieders budget:

Een goede opvolging van uw website is zeer belangrijk.

U kan bij ons genieten van een halfjaarlijkse, seizoens, 2-maandelijkse, maandelijkse, … gezondheidscontrole en aanpassingen. Hieruit volgt dat u van ons een optimale verzorging krijgt van uw website en op tijdstippen dat u nodig acht. Anders gezegd: “u hoeft nooit meer wakker te liggen van uw website”.

  

* Alle vermelde prijzen op deze website zijn exclusief BTW.

WAAROM IS ONDERHOUD VAN UW WEBSITE BELANGRIJK?

  • Omdat u sneller en beter gevonden zal worden op het internet.

  • Hierdoor zullen er meer nieuwe klanten naar u toe komen

  • Ook zal u meer aanvragen en bezoekers ontvangen

  • Omdat als u regelmatig nieuwe foto’s en tekst plaatst, dit goed is voor uw ranking in Google. Google ziet dat er wordt gewerkt aan uw website.

  • Zo kan u een product of dienst in de kijker zetten. (PROMO, aanbieding, nieuws)